Известие

Collapse
No announcement yet.

Тези шумове ме побъркват

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тези шумове ме побъркват

От известно време ми скърцат задните кори. Смених щипките с нови преди 2 седмици, и пак скърцат. Имам чувството, че стадо скакалци са се настанили в колата ми и изнасят концерт. а също и шофъорската седалка се е разскърцала нещо..моля ви, помогнете!Предварително благодаря!!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Силиконов спрей
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

двойно лепеща лепенка от пореста гума и решаваш въпроса спрея е само времено решение има различен размер на ширина

Comment

За това скърцане сигурен ли си, че е от задните кори. Ключалките на вратите скърцат и създават илюзията, че е от задните кори. Пробвай да отвориш вратата, по време на движение (когато започне скърцането). Ако не спре, значи наистина са корите, но ако спре - вратите скърцат. Решението е: намазваш с малко грес ключалките и поне за 5-6 месеца няма да ти скръцне....
        Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
        Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS
          За това скърцане сигурен ли си, че е от задните кори. Ключалките на вратите скърцат и създават илюзията, че е от задните кори. Пробвай да отвориш вратата, по време на движение (когато започне скърцането). Ако не спре, значи наистина са корите, но ако спре - вратите скърцат. Решението е: намазваш с малко грес ключалките и поне за 5-6 месеца няма да ти скръцне....
          И аз си мислех че ми скърцат корите, обаче онзи ден Гиги като се качи и отвори предната врата по време на движение, скърцането спря(тишина) та се оказа че е от ключалката на предната врата ще я намажа, иначе още не се е разскърцала за 5 месеца каране в БГ
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Това скърцане мисля че може да се отстрани с регулирането на закопчаването на самата врата. А по каруцарския начин е като си навиете малко изолирбанд например , около цилиндричния щифт , на който се закопчава вратата. Работи докато не се претрие изолирбанда.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

1. Силиконов спрей - много ефикасен
              2. Двойно лепещо и черни дунапренчета от някоя компютърна фирма те са в кутиите на дъната
              3. Смазване на бравите

Следва пълна тишина ще си чуеш и мислите вътре
              Fiat Punto 1.9 JTD
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              sigpic

Comment

Благодаря ви, за съветите момчета! SIS, пробвах с отварянето на вратата, но не е от ключалките, от корите е това упражнение със свалянето на корите за (трети път)хич не е приятно, ама няма начин. .Да ви питам за двойно залепващата лепенка само по края на кората ли да я сложа? Благодаря!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                Fiat Bravo 1.6 1997
                Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Working...
                X